Bílkový krém
Máslo rozkrájíme na malé kostky a necháme při pokojové teplotě změknout. Bílky dáme společně s cukrem a špetkou soli do mísy, za občasného míchání zahříváme ve vodní lázni do teploty 71 stupňů. N8sledně sejmeme mísu s bílky z vodní lázně a při nejvyšších otáčkách šleháme asi 7 minut. Pak malinko snížíme rychlost a začneme přidávat kostičky másla. Krém promícháme na nejvyšší otáčky do hladkého nadýchaného krému.
Krém můžeme dochutit čokoládou a to přidáním 100 g rozpuštěné vychladlé hořké čokolády,
Vanilkový krém dosáhneme přidáním mleté vanilky, či extraktu nebo pasty.
Chceme-li krém malinový, zašleháme postupně malinové pyré.
V případě pistáciového krému můžeme použít pistáciovou pastu.
Do citrónového postupně zašleháváme citronovou šťávu.